Dramtisk lektion om skiljetecken!

”Vi tystnade. Och så letade vi efter vad att säga. Vi ställde frågetecken till vårt inre. Om och om igen försökte vi ta vid där vi slutade. Mina meningar blev plötsliga utropstecken och svåra frågetecken. Vi tystnade. Det blev inte de där fina prickarna som anger samtalets fortsättning …
Så ska jag inleda en text om skiljetecken, en aning sorglig kanske. Men sorgliga berättelser kan få glada slut. Tänk om man kunde utveckla skiljetecknet som antyder något hoppfullt, något om att komma … 

Det är något med kommatecknet. Om man är bokstavlig.

This entry was posted in Lektioner och lektionsförslag and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.