Skolforum 2017! Hej HOPP!

Hej alla som är på Skolforum. Jag pratar gärna med den som vill, om pedagogik, lärarens betydelse och roll och om undervisning. Grabba tag i mig om ni vill. Kanske står jag hos Lärarförlaget och pratar. Gå gärna dit. Där finns andra lärarförfattare att tala med. Men om jag är på språng och ser en aning stressad ut så är det för att jag är på väg till platser där jag ska tala. Så här ser mitt schema ut. Vi syns!

Skärmavbild 2017-10-29 kl. 07.38.12

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>