25 898 327

Jag älskade den här Pink Floydlåten. Fullkomligt älskade den. Idag ser jag kraften! Ungar behöver visst undervisning! Men det är alltid en fråga om innehåll, förhållandet till människan och människorna, kunskapssyn och själva berättelsen om skolan.

Antalet träffar kan jag inte ens föreställa mig. Jag vet att jag är en av dem som tittat.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Musik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på 25 898 327

  1. Plura skriver:

    Innehållsseende – det är precis detta handlar om. Skolan behöver speciellt mycket av den varan. Men jag skulle säga att det gäller lika mycket i andra branscher oxå.

    Läste en intressant artikel med en intervju av Leif Östling, Scania, i Kvalitetsmagasinet. Han beskrev i mångt just detta med skillnaden i västerländskt synsätt kontra japanskt – innehållsseendet och kompetensbyggnad. Det har de tillämpat under krisen istället för som andra kicka folk. Nu står de rustade när det vänder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.