Örhängen och annat trams

Örhängen... ja... kanske det! ritade Anne-Marie Körling för flera månader sedan.

Örhängen... ja... kanske det! ritade Anne-Marie Körling för flera månader sedan.

Jag är den jag är. Är jag sorgsen skriver jag mig glad. Är jag glad skriver jag mig gladare. Är jag gladare beskriver jag mig som glad. Är jag sorgsen skriver jag gladare. Jag skriver mig helt enkelt glad. Imorgon är jag gladare. På onsdag är jag säkert jätteglad. På torsdag är jag en aning glad. På fredag är jag glad till framåt kvällen. Sen är jag ensam och det gör mig inte glad. Jag är gladast då jag är mitt ibland allt det som är rör sig. Nu var jag privat. Men det bryr jag mig inte om.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Örhängen och annat trams

  1. Jesús skriver:

    Vad det är alltid vackert att läsa dina inlägg.

    Ha en jätteglad tisdag till att börja med.

    Allt gott

Kommentarer är stängda.