Mingla runt i Lärarnas Nyheter – eller hos dem

MINGLA RUNT och

INTE PRATA STRUNT!

Imorgon ska jag mingla omkring – Det är Lärarnas Nyheter som inbjuder till det. I vanliga fall brukar jag mingla runt i Lärarnas  Tidnings texter och fotografier, och i Pedagogiska magasinet och  lite i några andra av utbudet … men som sagt, denna gång blir det i själva verkligheten. Jag hoppas få ett ord med i laget!

Det har jag också ibland – jag skriver ju krönikor. Men i vilket fall som helst. Jag tänker inte tappa ordet och talförmågan. Jag tänker också äta en jordnöt. Om de serverar en sådan. Kanske får man smaka på en annan nöt. Men om man funderar så här så kan det bli svårt att veta vilken nöt man ska knäcka.

Den som väntar på nötter bör ha en nötknäpparvals att sjunga och en nötknäppare att knäppa takten med…

-ANNE-MARIE!

– Vadå, jag får leka, jag får det… och imorgon ska jag vara allvarlig och mingla med en liten jordnöt som jag ska mumsa på. Så det så!

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Mingla runt i Lärarnas Nyheter – eller hos dem

  1. Lotta skriver:

    Man får vara lekfull hos oss också! : ) Ska bli trevligt att ses.

Kommentarer är stängda.