Meningen med …

… meningen med skogen … meningen med vattnet … meningen med oceanen … meningen med blåvalen … meningen med bladhorningen … meningen med bokstaven … meningen med vattendragen … meningen med email … meningen med isbergen … meningen med brunbjörnen … meningen med myggan … meningen med igelkotten … meningen med elefanten … meningen med kontinenterna … meningen med snigeln … meningen med atmosfären … meningen med horisonten … meningen med istiden … meningen med öknen … meningen med barnet … meningen med bläckfisken … meningen med yxan … meningen med cellen … meningen med ägget … meningen med månen … meningen med universum … meningen med solen … meningen med oasen … meningen med aborren … meningen med en vattenkälla … meningen med solstrålen … meningen med oljan … meningen med syret … meningen med tryckkonsten … meningen med vänskapen … meningen med hjärnan … meningen med berättaren … meningen med regndroppen … meningen med lusen … meningen med russinen … meningen med historien … meningen med framtiden … meningen med jordklotet … meningen med demokrati … meningen med människan … meningen med kontakten … meningen med kommunikationen … meningen med mig … meningen med dig … meningen med oss … meningen med vi.

… meningen med sömnen … meningen med vattenglaset … meningen med andetaget … meningen med skuggan … meningen med skrattet … meningen med lugnet … meningen med verkligheten … meningen med fantasin … meningen med pennan … meningen med tiden … meningen med tanken … meningen med vägarna … meningen med landskapet … meningen med mötet … meningen med hjärtslagen … meningen med tunnelbanan … meningen med rastplatsen … meningen med humlan … meningen med parasollet … meningen med rosen … meningen med näckrosen … meningen med olivoljan … meningen med sammanhanget … meningen med vilsenheten … meningen med omfamningen … meningen med handen … meningen med skorna … meningen med skolan …

Meningen för dig?

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Meningen med …

  1. sspirit skriver:

    Listor, listor… dina listor!

Kommentarer är stängda.