Mitt pedagogiska liv – en aning av konsult ibland

Varje helg har jag långa och utvecklande samtal med lärare som konsulterar. Jag springer på NK och talar läsutveckling, jag står i en provhytt i en ny slags kavaj och talar om förhållningssätt, jag står med tomaterna och pengarna på ICA och talar om hur kartan och geografin kan förstås utifrån kursplanerna i Geografi. Jag tycker det är väldigt, väldigt roligt.

Nu ska jag planera några Körlings kök… det ska ätas soppa på burk… och alla pedagogiska tankar ska allt annat än konserveras – de ska konverseras!

Det här inlägget postades i Mina läsare. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mitt pedagogiska liv – en aning av konsult ibland

  1. sspirit skriver:

    Du är mer än konsult. Du är Mentor.

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Hi hi hi /// Anne-Marie

Kommentarer är stängda.