Kavla upp skolärmarna inför 2011

Vi är i färd med att avsluta ett skolår 2010 och står inför ett nästa 2011. Det gäller att kavla upp skolärmarna och öppna för skoltankarna, se eleverna med nyljus och fatta uppdraget med medvetna pennor. Det är dags för skolorna att synliggöra skolans arbete. Jag tror vi kan det nästa år. Jag tror vi ska det nästa år. Jag tror vi måste det nästa år.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Kavla upp skolärmarna inför 2011

 1. mie skriver:

  ANNE-MARIE!!!!!!!!!!! Du skriver ALLTID så klokt!!!!!
  När skall du skriva nå’t oklokt???????
  Är det sant att du är bästis med UGGLAN som kan svara på alla(s) frågor?

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  Mie, underbara du, Tack! Jag är granne med en uggla. Ska knacka på och fråga om saker och ting. A-M

 3. Bombadill skriver:

  Ja, nu kavlar vi upp skjortärmarna. Jag är med 2011 då påbörjar vi uppryckningen. Då börjar lärarutbildingen på SU sin Kanossavandring för att komma tillbaka om några år som Sveriges bästa lärarutbildning som sig bör. Då är däremot lärarnas Canossavandring slut och det är dags att lärare tar mer ansvar och samlar mer kraft för nu är det en avgörande kamp för elevernas skull som stundar.

Kommentarer är stängda.