Skolutveckling; Det måste göra lite ont!

Inget förändras utan att det känns och gamla ullstrumpor nöts till slut ut vare sig bäraren vill det eller inte.

Körlings ord och inga visor!

Det här inlägget postades i Pedagogik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Skolutveckling; Det måste göra lite ont!

  1. Lilian skriver:

    Ja, och tänk att det finns ett ”behagligt” ont som beror av stötande och blötande, två steg fram och ett bak, hårt arbete och tankeverksamhet som kan få det att verkligen knaka. Resonemang med andra och sig själv, läsning för att fylla på att pröva och sedan ett tankevarv till…

    Hur man kan avdramatisera, tona ner rätt- och feltänkande och inte minst rädslan att misslyckas – det är någonting som ger mig huvudvärk. Men jag ser fram emot att den släpper, då kommer utvecklingsglädjen.

Kommentarer är stängda.