Se människan

Se människan tänkte jag. Från morgon till kväll se människan. Den lilla. Den stora. Se mig. Se dig. Se oss. Det är så mycket av det mänskliga som vi hoppar över, det vänliga godmorgon, det vackra i att säga att ”så roligt att se dig”, det fina i att hälsa på alla, det mänskliga i att le mot den som inte förmår, den att visa sig mänsklig och inte rusa förbi. Jag brukar titta upp mot husfasaderna efter tanter som tittar ut. Jag vinkar alltid. En liten tant jag brukar se vinkar alltid tillbaka.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Se människan

  1. Johan Eckman skriver:

    Hej Anne-Marie! vad trevligt att du kikade förbi Bokslukaren igår! Idag åker vi till Junibacken och sen hem till Malmö. Du får gärna skicka dina bilder som du tog. Vi fick bara en video med oss från Bokslukaren tyvärr.

    Trevligt som sagt. Ha en fin söndag och hoppas du får ordning på boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.