Lååångtråååååååkigt!

TUNNELBANEVÄNTAN OCH PERRONGFUNDERINGAR och DÄR STÅR JAG OCH FOTOGRAFERAR. VAD HÅLLER HON PÅ MED HÖR JAG NÅGRA SÄGA... DÅ ÄR JAG NÄSTAN PÅ VÄG ATT RAMLA ÖVER KANTEN... MEN KORTET TOG JAG I ALLA FALL... DET VAR SÅ TRÅKIGT ATT BARA STÅ DÄR OCH FINGRA PÅ AVTRYCKAREN!

TUNNELBANEVÄNTAN OCH PERRONGFUNDERINGAR och DÄR STÅR JAG OCH FOTOGRAFERAR. VAD HÅLLER HON PÅ MED HÖR JAG NÅGRA SÄGA... DÅ ÄR JAG NÄSTAN PÅ VÄG ATT RAMLA ÖVER KANTEN... MEN KORTET TOG JAG I ALLA FALL... DET VAR SÅ TRÅKIGT ATT BARA STÅ DÄR OCH FINGRA PÅ AVTRYCKAREN!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Fotograferingen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Lååångtråååååååkigt!

  1. LenaT skriver:

    Nu blir jag orolig…Äventyra inte din säkerhet för att du har långtråkigt!
    Jag vill gärna se fler foton ….

  2. Anne-Marie skriver:

    Det ska du få! Anne-Marie

Kommentarer är stängda.