Bebisens samtal!


Den lilla bebisen kommunicerar hej-vilt med sin mamma. Armarna far och flyger, händerna öppnas och stängs, då mamman pratar så speglar bebisen sig i mamman, lyssnar in för turtagningen är sådan, när mamman är tyst så börjar bebisen tala, röra sig, ord med ljud och med vinkande händer, ögonkontakten är intensiv. Bebisen skrattar och bjuder in. Mamman tittar på sitt barn. Pratar med någon annan i mobilen. Rösten är allvarlig. Blicken riktad bort från vagnen. En dag blir blir bebisen ett barn i skolan.

Det här inlägget postades i Kommunikationen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.