Konsten talar och vi mumlar tillbaka

Körling fotograferar 2013Det är mummel mellan par, det sägs något i en grupp, två lutar sig mot varandra för att säga något, pekar på en detalj och så nickar någon ett ja eller visar tveksamhet med en min, har inte sett, kanske inte förstått på samma sätt. Jag går där bland människorna. Vi är alla på ett museum. Så mycket kommunikation. Så många samtal. Tavlorna säger något de också. Hela tiden vill de förmedla något. Väcka oss i våra inre. Väcka tankar, känslor och vår förmåga att se bortom vår tid in i en annan människa.

Det här inlägget postades i Verkligheten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.