En del av verkligheten

Måsten är en del av verkligheten. Det som är måsten kan kallas vanor. Vanor det kallas som vi gör dagligen. Det vilar en slags trygghet i det upprepade och kontinuerliga. Det betyder inte att vi inte kan titta lite närmare på det som är just det vardagliga. Vi kan titta på det med nyfiknare ögon.Vi måste äta men vi kan fundera över hur vi äter och hur vi ordnar det kring vårt ätande. Vi måste åka till jobbet men vi kan fundera över hur vi kan kliva av bussen en station tidigare och gå den sista biten. Kanske vi hör en liten fågel sjunga och några blad vinka.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Fotograferingen. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En del av verkligheten

  1. sspirit skriver:

    Samma miljö, olika upplevelser. Säker, tråkig eller spännande?
    http://www.youtube.com/watch?v=f2bcPIXl8kc

Kommentarer är stängda.