Grand finale

En bokrelease sätter punkt för en produktion av en bok. Igår var det en sådan för boken ”Läraren inom mig”.

På Lärarförlaget hade man tapetserat väggarna med blädderblockspapper. På varje papper stod det citat ur boken. Det var en hisnande upplevelse att rumsligt få uppleva sina ord. Det slog mig att detta kunde vi göra med våra böcker, matematikböckerna, högläsningsböckerna, med alla de böcker vi låter eleverna möta. Väcka intresse, reta hjärnan, locka till läsning. Jag brukar göra så men inte i den mångfalden. Inte ur samma bok.

Det här inlägget postades i Läraren inom mig, 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.