”Den där lektionen”

Att prata om lektionen som man är stolt över är en viktig del av läraryrket. Det är viktigt att ha en lektion som man minns, kan relatera till som ”den där lektionen då allt bara var så där bra”. Den lektionen, som naturligtvis kan vara många och inte en endaste, är en måttstock för läraren och tjänar inre modell för att de andra lektionerna ska utvecklas så.  För det handlar mer om att utveckla lektionerna än att stirra sig blind på att eleverna lär sig och inte skriva in lektionsutveckling och lärarens lärande i processen.

Det här inlägget postades i Läraren inom mig, 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.