Kör långsamt

 

Skolan är en plats kring vilka många, många rör sig. Runt skolan är hastigheten låg. Bilförarna får ta det försiktigt. Barn kommer från alla håll. De tar sig till skolan på olika sätt. Barn träffar kompisar på vägen. De tänker inte på trafiken. De tänker på att de ska till skolan. Hastigheten är låg runt en skola.

I skolan är det högt tempo. Där rusar vi omkring. Vi springer uppför trappor. Vi kommer ibland med andan i halsen till lektioner. Hastigheten i skolan är hög. Petter Iwarsson, BRIS, säger att vi kör 30 km/tim runt skolan men att vi kör i 150 i den.

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.