Blir glad över lärarord rörande Nu Ler Vygotskij

Det dimper ned små meddelande och brev och naturligtvis blir jag glad för orden:

”Anne-Marie, jag har precis läst din ”Nu ler Vygotskij”. Jag ler, jag nickar, jag skrattar, jag gråter. Dina ord går rätt in i mig. Det är så underbart att bli berörd och omskakad. Tack tack tack!”

Detta kom idag. Och utanför snöar den. Här inne sitter jag och värmer mig. Kaffe, bok, meddelanden och den mjuka tystnaden.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Blir glad över lärarord rörande Nu Ler Vygotskij

  1. Mergime skriver:

    Hej! Först och främst vill jag börja med att du är jätte duktig har sett bland annat dina filmer. små klipp, jag går på en skola i Malmö, min tanke är att jag ska bli barnskötare och är jätte intresserad utav vygotskij´s syfte bakom hans pedagogik, ? har du några ord du kan tilläga hade hjälpt mig jätte mycke =) har valt att arbeta om honom i mitt arbete nämligen. Ha det så bra , och tack än en gång för det du visar och lär oss som tittar på din blogg. // Mergime

Kommentarer är stängda.