Tack Karlstad och tack för boken Ulf Stark och Eva Eriksson

”Om du visste vad mycket positivt vi får höra om ditt föredrag.
Nyss kom en kille in som jobbar på förskolan och han sa att det var bland det bästa
han lyssnat på!! Kul!”

Jag föreläste i två timmar om en bok av Ulf Stark och Eva Eriksson. Med stor respekt för att inte förgöra bokens innehåll, bildernas konstnärlighet, textens mångsidiga bottnar med alltför mycket pedagogik, utan mer av nyfikenhet, gemensamt skapa frågor till och genom texten och kliva in i bokens berättelse och dela tankar och funderingar genom den. Och språket. Språket. I både text och bild. Hur vi kan få låna det. Pröva det.

This entry was posted in Boken i undervisningen, Litteratur och läsning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *