Föreläst idag och sen föredrog Ulf Stark

Det fria ordet var fritt hos oss, och det kan vara en påminnelse!

Föreläst idag. För LTG-rörelsen. Jag gjorde en hel lektion. Modellade. Alla var därmed engagerade. Det blev väldigt bra och jag är nöjd. Sedan blev jag nöjd då jag stannade kvar och lyssnade på en helt fantastiskt underbar Ulf Stark. Vi fick blommor båda två och jag skjutsade Ulf Stark till storstaden. Jag var så pratsugen att jag tyckte att ratten i bilen var iväg för mina rörelser. Jag kan inte prata utan att röra. Frågor berör och engagemanget har helt andra styrmekanismer.


Anne-Marie

En stilla reflektion – Det fria ordet, yttrandefriheten, det är en stor sak, och det kan vi tillåta oss att fundera på, och faktiskt värna om. Det ingår i lärarens uppdrag.

This entry was posted in Föreläsningar jag ger, Strategier, Styrdokumenten and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Föreläst idag och sen föredrog Ulf Stark

  1. Jos says:

    Vilken hjälte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.