”En viloplats alldeles intill”

För en tid sedan fick jag en läsarfråga om Tomas Tranströmers grav. Den finns på Katarina kyrkogård och har inte bara en vacker gravsten utan även en bänk i granit. Vad jag inte visste då var att Lars Gustafsson, som avled den 2 april i fjol, och var mycket god vän med Tranströmer, fått sin viloplats alldeles intill.

DN lördag 14 januari 2017 i spalten Fråga Eva-Karin Gyllenberg.

Det är en vacker plats. Två författare intill varandra. Vänner. Jag är ofta där.

This entry was posted in Skriver om ditt och datt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>