Skrivit på min kammare

P1370318

Denna sommar har jag skrivit på min kammare. En ny liten plats har jag skapat för att skriva på. Sommaren kom in som solstrålar på golvet och jag har umgåtts med solkatter och dammråttor. Kaffet har varit drycken och tallarna utanför har varit de som hälsat på. De bugar sig mot mitt håll. Men inte mot mig. De söker sig till något slags ljus. Men de står där sedan urminnes tider och jag nickar mot dem varje dag. Det har varit ensamt som ni förstår. Men en slags god ensamhet. Det blev en bok.

Nu stundar hösten och skolstart. Det heter läsår. Låt oss leva med det ordet och innehållet som kommer med ett sådant.

Hej HOPP!

This entry was posted in Skriver om ditt och datt. Bookmark the permalink.

One Response to Skrivit på min kammare

  1. Pernilla says:

    Jag måste erkänna att det låter helt underbart! Grattis till den färdiga boken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.