Riga och jag firar lördag!

Det ska bli mig ett sant nöje att fira lördag med Riga. Jag antar att det blir en hel del gator att gå omkring på, affärer att kasta in sina getögon i (getögon? vad menar du?) och en ehl del människor att fotografera. Om inte människor så blir det nog en hel del udda byggnader. Om det inte blir udda byggnader och människor så kan jag nog fotografera något annat eller…

köpa fotografier från den forna tiden… här finns mängder av historiska bilder på familjer, skördetider där människor samlades för att göra något ihop, och sådana saker. Jag ska fira lördag med Riga. Innan jag gör det ska jag föreläsa lite om saker och ting.

Kanske blir det fotografier! Men bara kanske!

Godmorgon Alla Vacka Människor!

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Riga och jag firar lördag!

 1. Magda skriver:

  Det finns mycket att fotografera i Riga. Inte minst detaljer!

 2. pippi skriver:

  God morgon skönaste A-M!
  Tack för finläsning en gråmulen lördagmorgon. Fotografera marionetter i Riga, de har så många vackra där.

 3. Mats skriver:

  Här i Skåne skulle vi kunna skojat om ”Fattiga och Riga” men det blir inte lika kul om man inte sett teveserien!

  Kom godt hjem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.