Fotografierna…

Jag har fotografierna som skrivredskap. Jag har tagit så många fotografier här – nästan 200 stycken från den skola jag befann mig i. Färre från verkligheten utanför. Det är inte lika självklart att ta fram kameran där jag inte upplever mig tillåten att fotografera. Det ställer en aning krav på mig att fotografera rätt och riktigt. Inte uppifrån och ned eller tvärtom. Det är sådant man får tänka på då man fotograferar. Det är inte självklart rätt att fotografera. Det är inte självklart lätt heller.

Jag lär mig! Och här ställer jag krav på mina kunskaper. Och vilka rättigheter jag tror mig äga!

Fotografierna ser ni om några dagar!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Fotograferingen, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Fotografierna…

  1. Plura skriver:

    Det är väl det som gör skillnaden!!

    Men jag tror det är lättare i Kufferland att fotografera än i Tibet. Ska bli spännande och se dina bilder när du är hemma i svedala!!

    Reflexion från Plura sista lördagen i februari i nådens år 2010.

Kommentarer är stängda.