I huvudet på en röd gubbe

Det är något så beslutsamt över den röda gubben. Jag undrar vad han tänker på, jag ger er några alternativ till vad den röda gubben kan tänkas tänka … har ni egna idéer välkomnar jag dem gärna!

  • Om jag står så här och visar att jag inte tänker röra mig ur fläcken tills den där gröna gubben tar över jobbet så kanske folk som jag stirrar ut mot fattar galoppen – men vänta – galoppen kanske inte var rätt ord i det här sammanhanget för nu ser jag hur två ganska tokiga personer tar sats och gör just det som de inte ska göra – springer som två galopperande hästar rakt mot mig – och det fast jag tydligt visar att jag tar avstånd…
  • Var är den där gröna gubben som kan befria mig från den här positionen?
  • Jag är en aning avundsjuk på gröna gubben – han får allt det roliga, han ser hurtigare ut, gladare ut och får folk att göra som han vill – mig vill de ju bara trotsa
  • Jag har humor, jag har humor, jag har humor, jag har humor!
Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på I huvudet på en röd gubbe

  1. Öpedagogen skriver:

    Våra vägar verkar aldrig mötas, trots att jag står och den gröna gubben går. När ska han korsa min väg och när ska jag korsa hans?

Kommentarer är stängda.