Barnkonventionen och modellen för hur

Idag skapade jag en modell för undervisning och problematisering av barnkonventionen för rektorer. Jag tog en utgångspunkt ur en välbekant text och så fick alla grubbla på hur vi kunde applicera barnkonventionen på texten. Det kan tyckas som en distans men i själva verket så handlade det hela om att närma sig artiklarna och förstå innebörden av barns rättigheter. Här och nu är ett givet tema för barns rätt.

Jag ska fila på tanken och publicera det här vid ett senare tillfälle.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Barnkonventionen och modellen för hur

  1. sspirit skriver:

    Jag leker på allvar med tanken att alla vi vuxna har en enda Arbetsgivare: Barnen.

Kommentarer är stängda.