Manusinlämning!

Då avnavlas jag snart från mitt manus, den bok jag skrivit under en tid. Jag är fortfarande havande med texten, ammar ännu orden och tankarna, och inser att snart ska meningarna springa med egna fötter omkring bland andra vårdnadshavare. Det är en mycket starkt process att skriva en bok.

Den finns att köpa, läsa, låna i höst! Den är pedagogisk. Som ett bollplank!

Det här inlägget postades i Visionerna och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Manusinlämning!

 1. Malin skriver:

  Jag kan knappt vänta – att få bollplanka med din bok.

 2. pippi skriver:

  Väntan!
  Väntan är inget för mig, jag vill möta dina ord NU. Jag tycker inte om hösten, jag önskar ligga i solen med fötterna i den varma sanden och läs/klottra i din nya bok. Jag känner mig som ett litet barn som bara vill skrika JAG VILL INTE!!!
  Men jag får öva, öva på att ha tålamod och stilla min pedagogiska nyfikenhet.

 3. Maria skriver:

  I höst.. men det är ju inte ens vår. Kan de inte skynda på lite på förlaget. 🙂

Kommentarer är stängda.