Elever i behov av enskilt stöd

… ja, jag lekte med orden! Men behovet är väl allas lite till mans. Så minns jag mina undervisningar – ibland var behoven större hos en del, och ibland hos andra. Ibland undervisande jag en elev, och ibland en annan. Oftast tänkte jag att alla behövde mig lite enskilt. Ja, det var en tanke denna morgon!

Det här inlägget postades i Pedagogik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Elever i behov av enskilt stöd

  1. annika skriver:

    Mmmmm….alla behöver vi enskild handledning då vi lär oss något nytt.

  2. Bombadill skriver:

    Jag tog över en tanke från en kollega som var en viktig mentor för mig. Alla elever behöver ett enskilt ögonblick varje lektion, en stund när läraren bara ser dem. Det har varit en bra ledstång för mig för då jag kan känna konkurrensen från andra arbetsuppgiter i ett ganska uppskruvat skoltempo. I och med att jag behöver dessa möten för att vara bästa möjliga lärare och eleverna behöver dem i ännu högre grad så har den tanken varit ett skydd mot att prioritera fel.

Kommentarer är stängda.