Lysa upp i detta skolmörker!

Låt oss tillsammans lysa upp i detta skolmörker! Låt oss skriva oss ut ur skamvrårna och de trista hörnen! Låt oss gå med raka ryggar mot skolbyggnaderna! Låt oss slå upp en framtidssida om skolan. Låt oss tillsammans locka solljuset också in i den mörka skugga som för en liten tid vilar över Skolsverige!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lysa upp i detta skolmörker!

  1. Jan Lenander skriver:

    När SKL har debatterat (Agenda) känner jag mig som att ryggen krökts av tillmälen om att lärare inte bryr sig om eleverna och att vi arbetar ineffektivt. När jag bekymrar mig över det låga sökandet till lärarutbildningen då går vår arbetsgivarpart ute och slår hårt och starkt på oss och pratar om att försämra våra arbetsvillkor.

    Det känns som Anne-Marie också kan förtvivla ibland men du lyckas ändå ofta lysa upp i mörkret för många. För mig idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.