Elevutvärderingar – utan dem är jag utan vägvisare

Jag har alltid utmanat mina elever med att skriva utvärderingar. Elevernas utvärderingar har alltid betytt mycket för mig. Det har jag alltid visat mina elever. Jag har gensvarat genom att diskutera och berätta, prata och ytterligare inkludera eleverna. De ska utveckla undervisningens innehåll tillsammans med mig. Jag måste därför veta något om vad eleverna tänker om sitt eget lärande.

Här är en utvärdering i årskurs fyra.

Det här inlägget postades i Formativ bedömning, Lektioner och lektionsförslag och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.