Frestande att vara lärare – så himla kul!

Som den lärare jag är blir jag intresserad av samlingar av människor. En gång var jag på ett cafe i ett annat land. Alla satt ihop men ingen ägde någon fråga att bli tillsammans kring. Och utan att vi kände varandra kastade jag ut en fråga i sällskapet – en öppen och fet fråga – utan något svar att egentligen finna – utan för att skapa gemenskap, diskussion och relationer. Det slutade med att kocken i köket kom ut och ville ha ett ord med i diskussionen. Då kände jag mig som en lärare! Och då jag skulle vidare skrek jag ett lyckotjohej och försvann ut i något helt annat.

Det här inlägget postades i MITT UTVIDGADE KOLLEGIUM. Hälsa på en kollega, bara ett klick bort. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Frestande att vara lärare – så himla kul!

  1. Marie skriver:

    Jag tycker att du är modig. På många vis.
    Tack för att jag får läsa, inspireras och utvecklas av dina tankar och ord.

Kommentarer är stängda.