Bert Jansch – Tack för all musik – här är till Jo!

Bert Jansch! Jag lyssnade mycket till honom för många, många år sedan. I en bokhandel i Skottland spelades skivan ”The black Swan” och jag köpte den genast. Jag fylldes av värme, vemod och sällsam glädje. Bert Jansch spelade i Edinburgh förra sommaren. Jag övervägde att gå och lyssna. Bert Jansch bodde i Edinburgh. Jag frågade om han fortfarande bodde kvar. Då slog den vänlige mannen ned ögonen och sa – Bert Jansch dog förra månaden. Nu spelar vi hans musik. Därför säljer vi The Black Swan.

Bert Jansch kom att inspirera mängder av musiker världen över. Och musiken fortsätter att göra det.

Det här inlägget postades i TED / Youtube och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.