Min okunskap, min okunskap

Ja, det är viktigt att känna in vad det är att inte kunna. Jag börjar förstå kartorna, de yttre och jag hittar lite hjälpligt. Och plötsligt efter misslyckade turer hittar jag rätt. Och ibland förvånar det mig att jag är där jag plötsligt är. Jag står och förstår. Plötsligt inser jag sambanden. Det finns ett system.

Ett system är större än själva delarna. De är själva delarnas helhet. När man förstår det faller större saker på plats. Jag kände en ilning av tillfredsställelse. Jag kan. Jag kommer att förstå. Jag lär mig!

Det här inlägget postades i Lärande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.