Föreläsning idag! Ni som lyssnade och behöver en plats att skriva på…

… här kan ni fråga, undra, tänka, utveckla och gensvara!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

2 svar på Föreläsning idag! Ni som lyssnade och behöver en plats att skriva på…

  1. Monica skriver:

    Tack för en oerhört inspirerande föreläsning i dag. Många tänkvärda stunder och en övertygelse om att jag i min yrkesroll behöver ha lite mer is i magen när det gäller saker jag ser som ”fattas” när jag bedömer. Brukar vilja avsluta mina bedömningar, där jag förmedlat vad jag sett, med en önskan om vad nästa steg är. Ska nu prova med att ha ett större lugn och invänta.

    Ser fram emot att tillsammans med eleverna ”lägga oss i” texter och se vart vi hamnar.

    Härligt att få gå tillbaka till skolan på lätta fötter och med ett leende på läpparna. Nu kryper jag till sängs och plockar fram ”Nu ler Vygotskij” igen.

    Tack igen!

  2. Jag tänker på det du sa om den tysta läsningen, att det är bland det svåraste som görs i klassrummet, att många elever bara bläddrar när någon annan gör det och att väldigt många inte tar tillvara på lästillfället. Vill du utveckla lite mer hur man får engagerade och villiga läsare?

Kommentarer är stängda.