Den verkliga kontakten med läraren och undervisningen

Det är skolstartsmorgon. Jag önskar alla lärare och elever ett nära möte, ett varmt godmorgon i klassrummet, handhälsning och nyfikna ögon som möter elever. Jag tror på lärarens hopp om elevens lärande. Jag tror på mötet som är personligt. Jag tror på undervisningen som är saklig och där läraren är saklig med där eleverna får fri möjlighet att pröva sina idéer och tankar kring det som är i undervisningen. Jag tror på det.

PS. Mitt fotografi – först ställde jag min favoritkopp med nysvart, hett kaffe på min hallonröda soffa och fotograferade den på min Ipad. Sedan lade jag fotografiet och min Ipad på samma hallonröda soffa och fotograferade av den med min lilla och alltid fina lilla kamera. Så här blev det. På tal om verklighet. D.S

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Klassrummet, Kommunikationen. Bokmärk permalänken.