Skolanknytningsartikel i Pedagogiska Magasinet

Ja! Här är en artikel jag har skrivit. Nästan en berättelse om anknytning, om lärarroll och om vikten att se eleven med nya ögon. 

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Skolanknytningsartikel i Pedagogiska Magasinet

 1. Ulrika Warborn skriver:

  Tack för superläsning. Har precis lagt undan mitt fysiska ped mag och insåg att jag bara måste in på dina ord och kommentera. Å Juhls artikel direkt efter gav inte direkt mindre mening åt din. Du går mot strömmen och jag beundrar ditt mod. Med vänlig hälsning, Ulrika Warborn

 2. Ida Peters skriver:

  Du beskriver något som jag har grubblat på länge – hur ska jag kunna få en god kontakt med alla mina elever? Även de som inte till en början möter en med nyfikna ögon? En mycket tankeväckande artikel! /Ida

 3. Maria skriver:

  Mycket bra artikel.
  Var på Gordon Neufelds seminarium för ngt år sedan och han pratar om vikten av relationer mellan lärare-elever.
  Också läst boken Våga ta plats i ditt barns liv som kanske framförallt riktar sig till föräldrar men även passar lärare. MYCKET läsvärt.
  Vi måste kräva att vi får tid och möjlighet att upprätta relationer till våra elever.
  Tack Körling för dina ord!

Kommentarer är stängda.