Den nya kollegan dyker kanske upp i morgon …

… och då tar hela kollegiet emot. Rektor står i skoldörren. Lärarna står i lärarrummen. Alla säger välkommen. Alla säger att:

Vi står vid din sida. Välkommen till oss. Välkommen till skolan. Är du nyexaminerad? Ingen fara. Vi stöttar från varje håll och sida. Även underifrån. Lyfter dig! Vi gör så vi lärare! Välkommen.

Det här inlägget postades i MITT UTVIDGADE KOLLEGIUM. Hälsa på en kollega, bara ett klick bort. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Den nya kollegan dyker kanske upp i morgon …

  1. Cia Tiberg skriver:

    Hoppas jag hamnar bland kollegor som har samma inställning som du när jag är färdig med mina studier! Har haft turen att göra min VFU på två olika skolor med duktiga handledare och härliga kollegor i arbetslaget, vem vet det kanske är dem jag kan kalla mina arbetskollegor i framtiden?

Kommentarer är stängda.