Tack lärare, kollegor och skolledning i Hovsjöskolan

Idag föreläste jag för lärare, kollegor och skolledning vid Hovsjöskolan. Jag vill gärna tacka för det gensvar ni visade mig, den värmen ni visade mitt innehåll, och den respekt för det perspektiv jag hoppas ge till bollplank och utvidgade diskussioner.

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tack lärare, kollegor och skolledning i Hovsjöskolan

  1. Ulrika skriver:

    Tack Anne-Marie för din fantastiska föreläsning i dag! Den har hängt med hela dagen. När humöret sjönk bakom högen av ogjort arbete så tänkte jag tillbaka på saker du pratat om – äpplen, yppa, truddelutter, osynliga stegar, badrumsläsning, gå-hem-från-skolan-maskinen, lärarens betydelse, coachman, päron, kärleksfull snigel och hyss. Jag ska krama alla mina pippilottor!
    Tack för inspiration, glädje, skratt och fina känslor!
    /Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.