Kreativa jag – kan inget annat

Kreativitet är ibland något som man måste försvara. För sig själv. Jag har alltid varit kreativ. Alltid haft en kreativ frizon i livet. Redan tidigt hade jag det. I leken. I ritande. I pappas pianospel. I sitta-på-sten-trappen-och kasta-stenar mot den gräns som skiljer den krattade grusgången från gräsmattekanten.  Jag har ett behov av att rita, fotografera, teckna, tänka, skriva, skriva, skriva. Jag har gjort det i hela mitt liv. Nu gör jag det synligt. Därför kan folk och människor fråga och undra kring den – Hur hinner du?

Jag hinner. Jag lever. Det är bara det att jag också har behov. Jag måste.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Fotograferingen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Kreativa jag – kan inget annat

  1. alex skriver:

    kreativ handlar ju om att ”vara i flödet” – då kan du inte stoppa flödet om du har det. Det blir ju som att strypa en pulsåder. Låt kreativiteten flöda!

  2. Anne-Marie skriver:

    ”Strupa en pulsåder” det är väldigt sant. Då jag läste fel blev det pulsålder… och jag inser att kreativiteten inte har någon ålder, Anne-Marie

  3. alex skriver:

    Kreativitet drabbar oss alla. ung som gammal!

Kommentarer är stängda.