Intyg om deltagande vid föreläsningen

– Japp, jag tar en, sa jag. Jag vill också ha, sa jag lekfullt. Så fick jag ett underlag som säger att jag var på Anne-Marie Körlings föreläsning. Jag klappade på pappret. Jag vill med några lekfulla ord tacka er som lyssnade denna kväll.

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

2 svar på Intyg om deltagande vid föreläsningen

  1. Charlotta skriver:

    Hej Anne-Marie! Tack för en härlig, inspirerande och givande kväll! Jag försöker praktisera read out-think out. Försöker. Jag gillar det. Det är häftigt. Eleverna aktiveras och texten hamnar i fokus. Rakt in i undervisningen. Jag läser just nu din bok, Nu ler Vygotskij. Jag läser långsamt, funderar och läser om. Jag har kommit till s. 85. Jag gillar det jag läser. Jag vill kunna hålla fokus, lita på att innehållet bär, se till de som lyssnar för att få hela gruppen att sluta an. Jag ställde frågan till min tonårs son, vad han tyckte att lärare skulle göra när elever stör eller är passiva på lektionen. Han svarade mig snabbt: ”låt dem vara och fortsätt undervisningen, så blir de till slut nyfikna. Du behöver inte göra något mer. ” Du beskriver förhållningssättet i din bok. Självklart, enkelt kan tyckas. Men kräver sin medvetenhet och träning att hålla fokus till innehåll och lärande. Jag vill, jag och jag provar Och jag lär mig. 🙂 Tack för att du generöst delar med dig! Vänligen, Charlotta

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Charlotta – ticketack. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.