Prata i telefon med en liten en

Jag pratar på i telefonen. Liten är på andra sidan. Jag hör de där andetagen som en liten med spring i benen tar. Och den absoluta tystnaden. Inga ord. Inga svar. Jag sjunger en sång. Favoritsången. Och plötsligt anar jag att telefonen ligger kvar på någon kudde eller bland några leksaker och att jag pratar rakt in i tomma rummet och barnet är på någon annan plats. Jag fortsätter sjunga.
Då hör jag en vuxen röst. Den skrattar kluckande och från magen. Liten gör alla gesterna i sång och telefonen med min röst hörs i hela rummet. Liten skrattar och dansar. Inga smileys på telefon. Skratt i nuet.

Det här inlägget postades i Till J. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.