Min inre ordbok är inte uppdaterad

Jag måste uppdatera min inre ordbok. Alla de nya orden innebär ju något. Jag tänker på min gamla barnvagn som jag drog omkring tre barn i och till slut slet sönder av matkassetyngder, tre barn som åkte rally och vars hjul inte passade in i snömodden utanför huset och absolut inte gick att svänga i all hast. Den var dessutom tung och otymplig och det vackra tyget var snart trevligt utnött av barntänder som gnagde på kanterna och där en och annan mosad banan för all evighet trängde sig in och lämnade påminnelser om något gott från förr.

Minnen. Hade jag sett det här ordet under den tiden hade jag tänkt – vad menar de med det här? Jag har klarat min barnvagnsframfart alldeles ypperligt och min kropp drar dagligen flera kilo framför mig så någon ytterligare work-out behöver jag inte.

Anne-Marie

This entry was posted in Ordförrådet, Verkligheten and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.