Min dagliga lista giv mig idag – dagens lista

Jag lovade någon att visa hur jag skriver listor. Här är en sorts lista. Bra idag lista. Den listan skriver man så här:

Lördagen den 14 augusti 2010

BRA IDAG

 • Jag vaknade före väckarklockan – hurra för mig!
 • Jag drack en svart kopp väldigt gott kaffe i en blå kopp köpt i Edinburgh för ungefär ett litet pund
 • Min pedagogiska frukost med Aron Solomon från Think Global School
 • Tanten som log mot mig i affären då jag tappade mina kronor på golvet
 • Att min syster ringde och sa att hon gärna skjutsar mig till den stora släktträffen i en slottspark
 • Att jag sa hej till ett brudpar innan de skulle gifta sig – jag påminde dem om att de skulle säga ja… då sa bruden att hon bara skulle gå och kissa först… kändes en aning personligt för hon visste ju inte vem jag var… och jag antog att hon var jättenervös. Jag påminde henne om att hennes viktigaste ord idag var JA! Då sa hon det två gånger. Ja, Ja. Då förstod jag att hon var nervös och så log jag så där moderligt som man kan göra då man är en aning äldre.
 • Min moster gjorde mig glad för jag tyckte hon var mycket vacker. Hon är väldigt gammal men det syns inte.
 • Mina kusiner som faktiskt är snygga och väldigt vänliga
 • Att jag fick busa lite med mina kusiners små, små barn…
 • Att jag åt en gammal sushi och mindes hur jag och min dotter åt sådant sist vi var tillsammans i Edinburgh. Dagens sushi var gårdagens när man tittade på datumstämplingen, den jag åt i Edinburgh var minutstämplad…. avsevärd skillnad i smak…. och pris faktiskt… sojan var dock i flaska och kunde vara hur gammal som helst på båda ställena…
 • att jag köpte en lakritsrem av det finskare slaget
 • att jag faktiskt råkade få tid i tvättstugan
 • att en författare har skrivit till mig och vill sända mig sin bok…
 • att min morbror är så glad och alltid vet en hel del saker att berätta
 • att jag har en stor släkt och att de satt och väntade på filtar för att det skulle vara picnic – det var jag som hade gamla sushis med mig – jag bjöd och delade med mig – vi som åt kan se fram emot lite hälsosam maginfluensa under morgondagen
 • att jag har en så bra kamera och att jag kan ta fotografier och att jag vill ta fotografier och att jag tänker – här går jag omkring och leker fotograf. I samma stund jag tänkte så kom de där två riktiga bröllopsfotograferna… och då tänkte jag…kanske att jag också skulle sälla mig till dem och låtsas ta ett kort eller två…
 • att jag har lärt mig något nytt på nätet – nu har jag redan glömt bort vad jag har lärt mig – men jag såg en väldigt snygg design på en blogg och då tänkte jag… att jag skulle försöka men så kom jag på att jag inte alls skulle gå in och fixa till min blogg på något vis utan vara nöjd och hålla fingrarna i styr på tangentbordet… men jag har lärt mig en sak med tangentbordet – men det är så självklart att jag absolut inte nämner det här… ok då…jag vet hur man flyttar dokument utan att göra som jag gjorde tidigare…
 • att jag har klätt mig rätt för en gång skull – tunna kläder för att det är så varmt men jag glömde något att svalka mig med – svart varmt kaffe släcker ingen törst om man sitter under korkeken och försöker svalka sig…
 • att jag gick in i en sybehörsaffär och frågade om de sålde något som inte hade med sybehör att göra… det gjorde de inte… jag tyckte att jag hade rätt att fråga så tokigt som jag ville göra – bara för att man kan fråga tokigt… vem bryr sig om de vanliga frågorna… – Har ni röda knappar? Kan man köpa silkestråd? Vilken sorts nål ska jag ha för att pilla ut stickor i fötterna med?
Det här inlägget postades i Lektioner och lektionsförslag, Mina läsare och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Min dagliga lista giv mig idag – dagens lista

 1. Kersti skriver:

  Jag skriver också listor, alltid. Listor på sånt jag ska göra, sånt jag ska komma ihåg och mycket annat. Jag kommer nästan ihåg hur man klipper ut och klistrar in med kortkommandon. Det finns hopp….

Kommentarer är stängda.