Mitt dagliga lärande giv mig idag

Det är mycket roligare om man går i skolan och får utmaningar och dessutom upplever att man är lärande. Jag brukar be mina elever berätta om det de ha lärt sig idag. Ibland är det ingenting. Ibland är det ett ord. Ibland är det en hel mening. Nu läser vi Anne Franks dagbok. Jag tror hela klassen kan säga då Anne Frank fyllde år – någongång i juli 1942. Jag låter eleverna skriva ett blogginlägg, det kommer under veckan, om det de lär sig dagligdags.

Idag har jag funderat över hur framtidens kursplaner kan ta sig ut och i vilket form. Jag är ytterst lärande. Alla de jag utvecklar med är givande och underhållande, krävande och fokuserande. Jag tycker det är mycket intressant att vara på Skolverket. Idag träffade jag så många människor som också var där för utvecklande samtal och undersökande lärande. Minneskortets bilder 365

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.