Uppfinna nya ord och googlesöka på dem

Det är ett barnsligt nöje. Som att spela schack. Att hitta på ord och finna att det inte har några träffar på google. Sen skriva ned ordet och näterbjuda det till världen. Då spanar google in ordet och det blir sökbart. Det är roligt. Nyss kom jag på ordet Evidensblaserat! Och det ordet blev sökbart och diskuterbart. Jag har en del andra ord också. Kanske det vackraste är Viosimen. Det är vi. Inte jag och egoismen. Inte dualismen. Utan vi och oss och inget exkluderande. Vi helt enkelt. VIOISMEN!

Det här inlägget postades i Ordförrådet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Uppfinna nya ord och googlesöka på dem

  1. Erik Pihl skriver:

    I min bekantskapskrets kallas det att ”skvigera” – att hitta på helt nya ord. Det måste ha en ny betydelse och helst skall det inte ens baseras på några tidigare ord. Se facebookgruppen:
    https://www.facebook.com/groups/225606334271566/?fref=ts

Kommentarer är stängda.