Världens tristaste omdöme!

Jag har ritat ”det tråkigaste omdömet jag tycker fälls kring barn” – ni får tycka annorlunda! Så här tycker jag. Ungar vill lära sig cykla. Det måste egentligen vara på tok för svårt om man tänker efter. Om man vill lära sig matematik och någon hindrar en med orden – det är för svårt för dig – så har man fällt ett omdöme som man bör ta sig en funderare kring!

Det här inlägget postades i Formativ bedömning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Världens tristaste omdöme!

  1. Morrica skriver:

    Om man dräller sådana omdömen omkring sig kan man prova att säga ’Ooooh, det blir svårt, och kan ta lång tid, så cool du är som ger dig på det! Jag är säker på att du kommer att klara det, och jag kommer att hjälpa dig så mycket jag kan’ istället och se hur det känns.

Kommentarer är stängda.