Skolan har inte brist på resurser …

… utan brist på kunskap om hur att hantera och identifiera resurser! Mina ord. De står jag för. Alldeles bredvid.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Skolan har inte brist på resurser …

  1. Hanna skriver:

    Jag ställer mig där bredvid dig! Detta efter jag läst Street level bureaucracy av Michael Lipsky på min sommarkurs (Hantering av arbetsbelastning och stress i lärararbetet). Han skriver om hur gräsrotsbyråkraterna (vi lärare) och vårt arbete ständigt har för få resurser. Det spelar ingen roll hur många fler resurser vi sätter in det kommer fortfarande att vara en brist.

    Det vore med andra ord dumt att inte lära sig hantera denna brist. Vi kan ändå aldrig få tillräckligt med resurser, eller så kan man vända på det och se det som du gör; Att en brist inte ens finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.