Tranströmer, Tranströmer, Tranströmer!

Upp flyga orden … upp flyga känslorna … upp flyga allt, allt, allt! Upp flyga glädjen. Upp flyga tårarna. Upp flyga fantasin. Upp flyga Östersjöar. Upp flyga orden. Upp flyga meningarna. Upp flyga jag, skuttande, skrattande, gråtande. Jag skrattar, gråter och känner: Det enda jag kan säga är

Tranströmer, Tranströmer, Tranströmer.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Tranströmer, Tranströmer, Tranströmer!

  1. Plura skriver:

    Ser att du är lycklig över att din favorit fått Nobelpriset. Ska därmed närmare bekanta mig med honom, metaforernas mästare i diktform.

  2. Hanna skriver:

    När jag hörde att Tranströmer fått nobelpriset i litteratur så tänkte jag direkt på dig. Sedan tänkte jag att jag borde läsa något utav honom, för det har jag aldrig gjort. Något du vill rekommendera mig att börja läsa? =D

  3. Martina Lundström skriver:

    Snälla, ge mig en tranströmer-lektion till mina sexor imorn kl 08.20-09.10. Jag kom precis hem efter möte o ska äntligen bli bjuden på PIM-middag med de andra pim-handledarna i kommunen.

Kommentarer är stängda.