Kommentaren får mig att le och må bra

Medan du åker tunnelbanan tar jag sparkstöttingen till min favoritaffär i närområdet,ca 1 km bort.
Anne-Marie, lyckliga de pedagoger som får/vill ta del av din fenomenala förmåga att se möjligheter till undervisningssätt. Lustfyllda och spännande.
Jag VET att du kan sätta dej in i snörika glesbygdsundervisningsmöjligheter.(slå det långordet om du kan)
Jag är fullt övertygad om att glesbygd och snötäcke har mycet att erbjuda i undervisningssyfte. DET GÄLLER BARA ATT ORKA MED DET LITE OBEKVÄMA ARBETSSÄTTET SAMT VILJAN ATT UPPTÄCKA ALLT DET SOM ERBJUDS OCH DESSUTOM ALLDELES GRATIS. Allt från pännande labyrinter ovan och under snön, snöskulpturer, färgad snö ,långa, korta,raka och krokiga skidspår, spår av skoavtryck, spår av djur och till närstudie av snöflingors unika utseende.Du vet det där med upptäckarglasögonen…samt att avvika från de traditionella inomhuslektionerna.
Snälla…. berätta!!!!Dela ut av dina ideer och ditt sätt att tänka!
Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kommentaren får mig att le och må bra

  1. mie skriver:

    Hoppas att ngn fler kan le åt den naiva komentaren och att leendet inte stelnar när jag säger att det är helt seriösa tankar som kan utvecklas hur mycket som helst. Ni vet snö…det handlar inte bara om en sortes snö. Det finns massor med sorters snö. Det har samer och skidåkare lärt oss. (skratta högt, skratta lågt)och så finns det stoooora massor snö, här i snörika snöriket.Så de’så! ;)Läs,räkna och forska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.