Du bekräftar med flerstämmigheten, sa lärarstudenten

Jag känner sådan innerlig pedagogisk omsorg om mina lärarstudenter. Jag vill ge dem allt jag har och allt jag kan. Jag vill se dem växa till lärare. Och jag ser dem göra det. Då jag modellade hur man kan dokumentera och hur att göra det dagligt och genom alla elevers röster fick jag kandidaterna att uppleva styrkan i den egna stämman. Och därmed mångstämmigheten i gemenskapen med andra. Alla ska få sin röst hörd, bekräftad och återgiven. Så ser jag på uppdraget.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Du bekräftar med flerstämmigheten, sa lärarstudenten

  1. Emma B skriver:

    Lärarstudenter är viktiga och långt efter min egen VFU:n sitter minnen, orden och känslor kvar. Idag är det så få som vill bli lärare….Vår rektor säger ”det bara är ett jobb”. För mig är det så mycket mer!

    Har du förresten sett mitt meddelande om klassrum?

    Hälsningar Emma

  2. Habiba Sharipova skriver:

    Ann-Marie, jag hoppas att du vet att dina insatser betyder oerhört mycket! Du har visat oss elever på Södertörn, ljuset i tunneln! Du är underbar och en värdefull inspirationskälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.